Bli med i nettverket!

Er du vår nye representant i ditt omåde?

Tenker du på å skifte jobb? Det sies at 40 % av de arbeidsaktive går og tenker på det. Er du en av dem?

Hvis du elsker å holde på med leire og drømmer om å gjøre noe relatert til det hele tiden, er dette kanskje noe for deg.

Jeg har jobbet med liv i leire i 20 år og har startet 10 verksteder fra bunnen av, og brenner for at alle skal få muligheten til å holde på med leire.

Nå har jeg laget  et opplegg som skaper fler arbedsplasser i faget, og gjør det lettere for den som ønsker å starte for seg selv.

Det er veldig stor interesse for keramikk for tiden, og jeg har mottatt interesse fra folk som har lyst over hele landet.  Bare i Oslo er det behov for eks. på østkanten i Stovner området. På Grefsen f.eks. og i Sentrum hvor det nå er masse nye boliger.  Det har vist seg at i litt dårlige tider søker folk seg enda mer til slike aktiviteter. Det sier seg selv at jeg ikke kan starte flere alene og søker derfor etter noen som har lyst.

Huset vi har hatt liv i leire i i Rakkestad er til salgs. Trykk her for å se mer. Så nå håper jeg de som har lyst tar kontakt! 

Hvis du ønsker et sted i ditt område, bør det være ca 30 000 som kundegrunnlag. De store byene i Norge vil kunne ha flere steder.

Har du bare lyst til å være medlem på noen av stedene jeg nevnte? Send meg en epost via kontaktsiden, så lager jeg en liste. Det vil gjøre det lettere for den som har lyst til å starte å ha interesserte allerede.

Lyst til å starte en liv i leire-avdeling selv?

Oplegget sparer deg penger,  gir deg støtte i oppstart av din keramikkbedrift og i din videre drift.  Du kan bli en del av liv i leire kjeden i fellesskap med flere i samme situasjon.

Dette er altså nettverksbedrifter som kjører det samme opplegget, får nytte av felles markedsføring og utvikling. Kompetansedeling fører oss videre, og lenger enn vi kunne klart alene.

Det koster mye penger å starte for seg selv. Og, det tar tid å komme til «break even» punktet. (Tid er også penger.) Dra nytte av andres erfaring!

Hvorfor ikke bli med i kjeden og få et fellesskap med mange i samme situasjon?

Mi

laging av leirfigur hos liv i leire
Laging av ulike gjenstander av leire
kursdeltakere hos liv i leire

Bli med i liv i leire-fellesskapet

Fellesskapet vil også gjøre at du drar nytte av felles markedsføring- mange penger spart.

  • Du vil få en lettere oppstart- det er mange som kjenner til liv i leire konseptet fra før av og er potensielle kunder.
  • Du får være med i vår løsning i samarbeid med Frontcore/kursguiden Det koster 15 000 i oppstart, 7000 i mnd / 16000 i året for markedsføring. Dette er innkludert i vårt konsept.
  • Ferdig webside- som også oppdateres jevnlig. (24000 i oppstart og 400 i mnd for oppdateringer. (innkludert i vårt konsept)
  • Du får en egen webside under paraplyen.
  • Faste møter med de andre nettverksbedriftene 
  • Du vil bli invitert til  seminarer, kurs og sosiale sammenkomster som en del av fellesskapet.
  • Rådgivnings møter 1 gang i mnd på zoom inkludert. (etter oppstartsfasen)
  •  Veiledning i hele oppstartsprosessen. Hvordan å drive verksted. F.eks. hva du behøver og hva du ikke behøver!  Hvor dan innrede effektivt. Ovnskjøp osv.  Alt du kan støte på i oppstartsfasen og i videre drift.
  • Manual for konseptet.  Startveieledningen er ca 3 måneder med ekstra oppfølging og temasamlinger.

Hvordan kan man bli med?

Du melder deg på et informasjonsmøte om konseptet. Det foregår på zoom. Her får du presentert konseptet. Synes du at det er noe for deg, går vi inn i en dypere presentasjon med en forhåndsavtale og et forløp sammen med andre som også ønsker å starte en avdeling. Trykk på knappen under!