Gavetips og gavekort

Boktips og andre lure greier som jeg vil anbefalle!

Her er en bok som vil gi deg ny inspirasjon. Det er godt å finne en bok hvor det er litt annet formspråk og fokus.  Det er  viktig for egen utvikling formmessig. Tenk på at du skal ha variert innput. Bare en deilig bok og en herlig gave å få! (noe å ønske seg!). Du rekker før jul. ( Jeg reklamerer bare for de tingene jeg kan stå inne for og anbefalle:) Kjøp denne hvis du er glad i coffetable books og sitte og kose deg å få ny inspirasjon!

Her er noen tips til hva som kan være fint å ha i verkstedet og noen anbefalninger som jeg føler jeg kan stå inne for.- Det er reklame, men jeg henter bare det jeg ønsker å bruke selv.

Fiskesnøre til å lage tråder av. Lag deg både tvunne tråder og uten. Du kan bruke krampene  fra posene til leiren, eller en treperle i enden. En tvunnen tråd vil gi mer luft når du skjærer så det ikke klistrer seg like raskt fast før du får løftet/delt av. Det er lurt å kjøpe en rød, for da får du lett øye på den når du holder på å dreie. Noe som ofte forsvinner i verkstedet er de blanke trådene. Særlig når man dreier. Men her er jo gode vaner med å alltid legge den på låret når man dreier f.eks. viktig.Fiskesnøre tråder splittes ikke på samme måte som metall, og varer mye lenger.

Et godt forkle gjør arbeidet i verkstedet lettere. Et robust forkle som tåler masse vask er essentsielt. Det bør ha en split, både for å sitte og dreie, og for at du ikke skal snuble når du går! Lommer til å legge fra seg klokker og ringer- så blir de ikke borte, og en frisk rødfarge synes jeg dette hadde.- Selv om jeg vanligvis sverger til blått!

Litt trendy glasur, som du kan blande hjemme og ta med i verkstedet. For den som liker å blande glasur og finne noe annet enn det som er å få i vanlig keramikkhandel.

Helt essentsielle og bare basic ting når du skal skulpturere. Det å raspe når du snurrer på kavaletteten gjør det lettere å få en jevn overflate. Det er også fint å ha noe å rulle in mønster med feks. eller myke kanter med.

Prøv litt forskjellige avdreiingsjern. Du får de kanskje billigere på wish- men her er det sikrere levering, og disse gir et godt grep. Kanskje en av disse fungerer bedre for deg?

 

Dett er et fint sett med masse morsomt, og ting som varer lenge. Mye for pengene og du har virkelig bruk for alt!

Under finner du også link til gumminyrer. Bare fint å ta med på bestillingen uten at det koster særlig mer.