Grunnteknikker

Intensivkurs!

Lørdag og søndag  11-17 (To dagers kurs)

Kr. 3500,- 

Bli med inn i vår verden av leire, og få inn blikk i prosessen fra leire klump til ferdig gjenstand.

Basisteknikkene er: Hånddreiing/klypeteknikk, plateteknikk, dreiing, pølseteknik, begitning (innfarget leire) osv.  Fra leire klump til ferdig gjenstand.

For den nye eller for deg som ikke har prøvd på lenge. Vi fokuserer på teknikk og går igjennom alt du behøver for å kunne jobbe selvstendig.

Vi øver oss på små gjenstander, og så bygger vi en stor krukke. Maks 8 deltagere. Intimt, lærerikt og morro. Etterpå kan du leie deg plass i verkstedet og jobbe videre på egen hånd.
Hvis du ikke vet det allerede, er er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv. Det er stimulerende å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire.
Men, det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin.
Visste du at å holde på med leire omtales som den nye mindfullness trenden?

 Å jobbe med noe kreativt gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i «nå»et.

Lørdag og søndag kl  11-17 

Koster  kr. 3500,-

Ta gjerne med forkle!