Om kursene våre

Her hos liv i leire kan du bli medlem og praktisere hobbyen din.

Begynn med grunnteknikkene

På grunnteknikkurset vårt fokuserer vi på å lære teknikkene for videre øvelse etter kurset. Når man har vært igjennom hele prosessen er det lettere å forstå hva man skal gjøre på et tidligere stadium, og hva som passer til senere stadier i prosessen.

Å sitte og finpusse og kose seg med leira er noe man kan gjøre på egenhånd når man har fått en viss forståelse for leira. Da kan man gi seg god tid til gjøre det fint. Det behøver man ikke læreren til å sitte og se på. Etter kurs føler man seg kanskje fersk fremdeles, men sammen med andre kan man så starte og opparbeide seg ferdigheter i de ulike teknikkene. 

Fortsett veien videre gjennom leireuniverset

Mange som har vært hos oss en stund ønsket flere kurs og vi startet et samarbeid med Geir Tokle, og Anniken Sandvik for videre utvikling. Nå er flere kurs og lærere kommet til og du kan lese mer om dem i informasjonen om kurs. (Via hvert enkelt kurs). Vi har et nøye planlagt kursprogram som er godt pedagogisk lagt opp. Lærerne oppdaterer seg jevnlig og har fokus på deltagerne og god formidling. Og ikke minst å dele gleden av å holde på med leire.