Grünerløkka

Verkstedet på løkka ligger i en stille bakgård med arbeidsro, midt på Grunerløkka mellom Olaf Ryes plass og Birkelunden. Det var det første liv i leire verkstedet, og noen av de som bruker verkstedet har vært der nesten fra start for 20 år siden!

Verkstedet består av to rom, og er dekket med hyller på alle vegger. Ordentlig verksted stemning. Her er det ikke noe utsalg, kun folk som arbeider og noen kurs. Vi har grunnteknikkurs max en gang i mnd, og da benyttes det ene rommet, så medlemmen har det andre rommet.

Det er gode kollektivforbindelser, og masse annet spennende i bymiljøet rundt. Her kan du hente masse inspirasjon. På løkka er det folk som har holdt på i 20 år, sammen med nybegynnere. Det gir en spesiell og kreativ atmosfære. Den erfarne vil alltid ha glede av nye øyne. Så her deles og gledes det. Folk møtes på tvers av sosiale lag, alder, nasjonalitet og sosial status.

 

Verkstedet ligger i en midt på løkka, mellom Birkelunden og Olaf Rhyes plass.  Det er ca 90 kvadratmeter fordelt på to rom. En stor bakgård hvor du kan sette deg ut og jobbe når det er fint vær.

 

Bilder fra liv i leire Grünerløkka